پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

رفتن به سایت اصلی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

 

***آپدیت:تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

کل صفحات=125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه آپدیت

 

 

 

چکیده :

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.

پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

روند تولید نوشابه های گازدار طی 15 سال اخیر، حاکی از رشد بی سابقه این صنعت می باشد. به طوری که متوسط رشد تولید نوشابه در 15 سال اخیر به 21 درصد بالغ می گردد. بر اساس نمودار شماره 1، بیشترین میزان تولید این فرآورده مربوط به سال 1357 می باشد و هر چند که تولید بعد از انقلاب رو به کاهش نهاده است؛ لیکن این میزان به مراتب بیش از سال های قبل از انقلاب می باشد. دلایل اساسی کاهش تولید نوشابه را می توان در تنگناهای بعد از انقلاب، جنگ تحمیلی، سیاست های دولت مبنی بر اعمال محدودیت های ارزی برای صنایع نوشابه سازی و افزایش قیمت نوشابه های غیرالکلی جستجو نمود. تولید ماءالشعیر که پس از متوقف نمودن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی و در سال 1358 آغاز گردید نیز از رشد قابل توجهی برخوردار می باشد. در سال 1361، حدود 23 میلیون بطرماءالشعیر در کشور تولید شده و متوسط رشد تولید این فرآورده طی سال 1358 تاکنون حدود 17 درصد می باشد.

تذکر این نکته ضروری است که یکی از عوامل اصلی پایین بودن تولید بعضی از فرآورده ها از جمله آب معدنی و ماءالشعیر، عدم استقبال مردم در مصرف آن ها در مقایسه با سایر نوشابه های گازدار می باشد.

بررسی ظرفیت واحدهای نوشابه سازی

نوشابه هایی که همزمان در کشور تولید می شوند را می توان به پنج گروه تقسیم بندی نمود. گروه اول به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای عصاره معروف می باشد. معروف ترین فرآورده های این گروه با نام های تجارتی پپسی کولا و کوکاکولا به بازار عرضه گردیده و تقریباً مصرف همگانی دارند. گروه دوم به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای رنگ های خوراکی مجار (کانادادرای) تعلق دارد. گروه سوم از این تقسیم بندی را نوشابه های غیر الکلی گازدار بیرنگ و دارای مواد طعم دهنده (سون آپ) تشکیل می دهند. گروه چهارم به نوشابه های غیر الکلی گازدار بی طعم و آب های معدنی اطلاق می گردد. گروه پنجم از نوشابه ها که پس از انقلاب و در پی تعطیل شدن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی تولید می گردد، ماءالشعیر نام داشته و بر اساس تعریف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ماءالشعیر (کوشاب) فرآورده ای است گازدار غیر الکلی که از مالت جو، آب، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی با یا بدون افزودن شکر و برنج تهیه می گردد.

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار 1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی 2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه 6

مراحل تولید نوشابه گازدار 7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار 15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 17

آماده کردن نمونه 18

وزن مخصوص 18

عصاره خشک 18

بریکس 19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار 25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک 29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی 32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی 33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای 33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز 35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار 35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی 36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول 37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها 42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی 49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری 50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر 52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر 53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری 64

واحد مالت سازی 64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن 65

کوره مالت سازی 66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی 67

تانک جوش 67

تانک ترسیب 67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی 69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران 72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله 72

ویژگی های ماء الشعیر 74

ویژگی های حسی 74

ویژگی های بهداشتی 74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی 77

نوع شیشه ای 77

نوع قوطی 77

 روش های آزمون ماء الشعیر 78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر 82

نکات مثبت متعادل سازی 83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی 85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید 86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری 87

نکات 90

دیاگرام فرایند بوجاری 90

واحد پخت 91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت 92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

 

  • دانلود پاورپوینت درباره بازاریابی الکترونیکی

    دانلود پاورپوینت درباره بازاریابی الکترونیکی پاورپوینت بازاریابی الکترونیک دانلود پاورپوینت بازاریابی الکترونیکی پاورپوینت در مورد بازاریابی الکترونیکی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بازاریابی الکترونیکی جهت رشته مدیریت در قالب 13اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و…

  • جزوه دست نویس دانشجو از درس جداسازی زیستی

    جزوه دست نویس دانشجو از درس جداسازی زیستی درس جداسازی زیستی Bioseparation رفتن به سایت اصلی جزوه دست نویس دانشجو از درس جداسازی زیستی Bioseparation به تعداد 44  صفحه pdf مناسب مرور سریع و جمع بندی ایام امتحانات

  • ارزیابی ارتباط مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملی ایلام

    ارزیابی ارتباط مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات معوق بانک ملی ایلام پااین نامه مطالبات معوق بانک ملی مدیریت ریسک اعتباری رتبه بندی مشتریان بانک اعتبارسنجی مشتریان بانک مدیریت ریسک اعتباری در بانک ملی رابطه بین مدیریت ریسک اعتباری با مطالبات…

  • پیشینه و سیر تحول مدیریت زنجیره تامین با تاکید بر تاثیر برنامه ریزی منابع سازمان بر آن

    پیشینه و سیر تحول مدیریت زنجیره تامین با تاکید بر تاثیر برنامه ریزی منابع سازمان بر آن مدیریت زنجیره تامین پیشینه مدیریت زنجیره تامین سیر تحول مدیریت زنجیره تامین تاثیر برنامه ریزی منابع سازمان بر مدیریت زنجیره تامین تاریخچه زنجیره…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت شغلی دانشجویان 89 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق هویت شغلی دانشجویان 89 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری هویت شغلی پیشینه تحقیق هویت شغلی پیشینه داخلی هویت شغلی پیشینه خارجی هویت شغلی پیشینه پژوهش هویت شغلی چارچوب نظری هویت شغلی فصل دوم پایان…

  • تحقیق کامل درباره تیپ های شخصیتی a b c d

    تحقیق کامل درباره تیپ های شخصیتی a b c d نظریه های شخصیت رویکردهای شخصیت بررسی تیپ های شخصیتی تحقیق درباره تیپ های شخصیتی تیپ های شخصیتی و نحوه ارتباط با آنها رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق…

  • پاورپوینت آثار معماری پست مدرن

    پاورپوینت آثار معماری پست مدرن پاورپوینت معماری پست مدرن پاورپوینت در مورد معماری پست مدرن پاورپوینت تفاوت سبک مدرن و پست مدرن پاورپوینت خلاصه معماری پست مدرن پاورپوینت طراحی نمای پست مدرن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آثار معماری…

  • پاورپوینت هپاتیت نوع A

    پاورپوینت هپاتیت نوع A رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت هپاتیت نوع A جهت رشته ی پزشکی در قالب 8 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تمام بیماران بطورکامل…

  • اثرات و پیامدهای عدالت سازمانی و عوامل موثر بر آن با تاکید بر توجه کارکنان به عدالت

    اثرات و پیامدهای عدالت سازمانی و عوامل موثر بر آن با تاکید بر توجه کارکنان به عدالت عدالت سازمانی عدالت سازمانی پایان نامه عدالت سازمانی ادراک شده تاریخچه عدالت سازمانی عدالت سازمانی در ورزش ضرورت عدالت سازمانی تحقیق درباره ی…

  • پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و طبقه بندی باکتری ها

    پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و طبقه بندی باکتری ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بهداشت مواد غذایی و طبقه بندی باکتری ها جهت رشته پزشکی در قالب 61 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با…

  • حل و فصل اختلافات حقوق مالکیت فکری

    حل و فصل اختلافات حقوق مالکیت فکری حقوق مالکیت فکری اختلافات حقوق مالکیت فکری حل و فصل اختلافات حقوق مالکیت فکری پایان نامه حقوق مالکیت فکری حل و فصل اختلافات حقوق مالکیت فکری از طریق داوری روش های حل و…

  • اندازه گیری اسپکتروفوتومتریک مقادیر بسیار ناچیز پالادیوم در نمونه های مائی توسط تکنیک یک مرحله ای میکرواستخراج مایع - مایع پخشی در سرنگ

    اندازه گیری اسپکتروفوتومتریک مقادیر بسیار ناچیز پالادیوم در نمونه های مائی توسط تکنیک یک مرحله ای میکرواستخراج مایع - مایع پخشی در سرنگ میکرو استخراج مایع مایع پخشی در سرنگ پالادیوم اسپکتروفوتومتری ماوراء بنفش مرئی رفتن به سایت اصلی اندازه…

  • دانلود تحقیق در مورد رویکرد درمانی فراشناختی docx

    دانلود تحقیق در مورد رویکرد درمانی فراشناختی docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی رویکرد درمانی فراشناختی با فرمت docx در قالب 55 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • پاورپوینت معرفی بارکد و کاربرد آن

    پاورپوینت معرفی بارکد و کاربرد آن پاورپوینت بارکد دانلود پاورپوینت بارکد پاورپوینت دررباره بارکد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی بارکد و کاربرد آن جهت رشته گوناگون در قالب 12 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و…

  • پاورپوینت آموزش کسرهای بزرگتر از واحد ریاضی پنجم ابتدایی

    پاورپوینت آموزش کسرهای بزرگتر از واحد ریاضی پنجم ابتدایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش کسرهای بزرگتر از واحد ریاضی پنجم ابتدایی در قالب 7 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • ویژگی های نگرش، تفاوت آن با مفاهیم مشابه و شرایط شکل گیری و تکوین آن

    ویژگی های نگرش، تفاوت آن با مفاهیم مشابه و شرایط شکل گیری و تکوین آن کلمات کلیدی : تعريف نگرش ويژگي‌هاي نگرش تفاوت نگرش با ارزش، عقيده و علاقه شرايط عمده شکل‌گيري و تکوين نگرش‌ رفتن به سایت اصلی هدف…

  • پاورپوینت ترومای قفسه سینه و مراقبتهای آن

    پاورپوینت ترومای قفسه سینه و مراقبتهای آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ترومای قفسه سینه و مراقبتهای آن جهت رشته ی پزشکی در قالب 103 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت ارکان جهت ساز راهبردی

    پاورپوینت ارکان جهت ساز راهبردی دانلود رایگان پاورپوینت ارکان جهت ساز راهبردی پاورپوینت ارکان جهت ساز راهبردی ارکان جهت ساز راهبردی ماموريت (رسالت) سازمان مزیت های داشتن ماموریت اجزای ماموریت سازمانی چشم انداز (آرمان) سازمان ویژگی های چشم انداز روش…

  • دانلود پاورپوینت پله و انواع آن

    دانلود پاورپوینت پله و انواع آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پله و انواع آن جهت رشته صنایع در 32 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       پلکان یک راه…

  • پاورپوینت شمع کوبی و انواع روش های آن در 85 اسلاید کاربردی همراه با شکل و تصاویر به طور کامل و جامع ی‬‎

    پاورپوینت شمع کوبی و انواع روش های آن در 85 اسلاید کاربردی همراه با شکل و تصاویر به طور کامل و جامع ی‬‎ پروژه پاورپوینت شمع کوبی انواع روش های آن ‬‎ رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت شمع…

  • پاورپوینت آسیب شناسی ساختمان

    پاورپوینت آسیب شناسی ساختمان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آسیب شناسی ساختمان جهت رشته ی معماری در قالب 20 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        آسیب شناسی یعنی…

  • پاورپوینت استراتژی در عمل

    پاورپوینت استراتژی در عمل دانلود پاورپوینت استراتژی در عمل انواع استراتژی های کاربردی استراتژیهای یکپارچگی استراتژیهای متمرکز استراتژی های تنوع استراتژی های تدافعی استراتژی مشارکت استراتژی کاهش استراتژی واگذاری استراتژی های عمومی ( ژنریک ) مایکل پورتر استراتژی رهبری هزینه…

  • پاورپوينت علف هرز تلخه

    پاورپوينت علف هرز تلخه پاورپوينت علف هرز پاورپوينت درباره علف هرز تلخه پاورپوينت در مورد علف هرز تلخه دانلود پاورپوينت علف هرز تلخه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت علف هرز تلخه جهت رشته زیست شناسی در قالب 68 اسلايد…

  • پاورپوینت نماهای ساختمانی در 64 اسلاید

    پاورپوینت نماهای ساختمانی در 64 اسلاید پاورپوینت نماهای ساختمانی رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت نماهای ساختمانی در 64 اسلاید به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر و جداول مربوطه طبق موارد زیر ارایه شده است: 1-…

  • پاورپوینت قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی

    پاورپوینت قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت قانون برگزاری مناقصات و آیین نامه های اجرایی جهت رشته مدیریت در 108 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • بررسی فقهی و حقوقی اهلیت در معامله

    بررسی فقهی و حقوقی اهلیت در معامله پایان نامه اهلیت در معامله شرایط اهلیت در معامله اهلیت طرفین معامله اهلیت در حقوق ایران بررسی اهلیت در معاملات اهلیت در معامله در فقه وضعیت معاملین فاقد اهلیت اهلیت در معامله در…

  • کارکردها و ابعاد ساختار سازمانی

    کارکردها و ابعاد ساختار سازمانی کارکردهای ساختار ابعاد ساختار سازمانی انواع ساختار سازمانی انواع ساختار سازمانی doc تحقیق درباره ساختار سازمانی بهترین نوع ساختار سازمانی رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق کارکردها و ابعاد ساختار سازمانی می باشد.…

  • ماهیت و نحوه اجرای انبارداری در کارخانجات

    ماهیت و نحوه اجرای انبارداری در کارخانجات انبارداری در کارخانه اصول مدیریت انبار در کارخانجات اصول انبارداری در کارخانجات اصول انبارداری و مدیریت در کارخانجات دانلود پایان نامه انبارداری دانلود پایان نامه انبارداری در کارخانه دانلود پایان نامه رشته حسابداری…

  • پاورپوینت آموزش تدریس حرف ﺷ ش

    پاورپوینت آموزش تدریس حرف ﺷ ش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس حرف ﺷ   ش به کودکان کلاس اول ابتدایی در قالب 13 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • دانلود پاورپوینت سرطان خون 28 اسلاید

    دانلود پاورپوینت سرطان خون 28 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سرطان خون 28 اسلاید جهت رشته پزشکی در قالب 28 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        …

  • دانلود پاورپوینت پرکاری تیروئید

    دانلود پاورپوینت پرکاری تیروئید پاورپوینت غده تیروئید پاورپوینت پرکاری تیروئید پاورپوینت درباره غده تیروئید پاورپوینت در مورد تیروئید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پرکاری تیروئید جهت رشته پزشکی در 10 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع…

  • پاورپوینت فصل سوم کتاب تئوری های حسابداری (جلد اول) تألیف هندریکسن و ون بردا ترجمه پارسائیان با موضوع سده حسابداران رسمی

    پاورپوینت فصل سوم کتاب تئوری های حسابداری (جلد اول) تألیف هندریکسن و ون بردا ترجمه پارسائیان با موضوع سده حسابداران رسمی پاورپوینت فصل سوم کتاب تئوری های حسابداری (جلد اول) تألیف هندریسکن و ون بردا ترجمه پارسائیان با موضوع سده…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق الگوی ارتباطی 34 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق الگوی ارتباطی 34 صفحه فصل دوم پایان نامه الگوی ارتباطی مبانی نظری الگوی ارتباطی پیشینه تحقیق الگوی ارتباطی پیشینه داخلی الگوی ارتباطی پیشینه خارجی الگوی ارتباطی پیشینه پژوهش الگوی ارتباطی پیشینه نظری الگوی ارتباطی…

  • پاورپوینت فوریت های پرستاری در مراقبت از شکم

    پاورپوینت فوریت های پرستاری در مراقبت از شکم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فوریت های پرستاری درمراقبت از شکم جهت رشته ی پزشکی در قالب 60 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • دانلود پاورپوینت کتاب آزمایشگاه بیوشیمی

    دانلود پاورپوینت کتاب آزمایشگاه بیوشیمی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب آزمایشگاه بیوشیمی جهت رشته شیمی در قالب 119 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش         در اندازه…