پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

رفتن به سایت اصلی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

 

***آپدیت:تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

کل صفحات=125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه آپدیت

 

 

 

چکیده :

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.

پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

روند تولید نوشابه های گازدار طی 15 سال اخیر، حاکی از رشد بی سابقه این صنعت می باشد. به طوری که متوسط رشد تولید نوشابه در 15 سال اخیر به 21 درصد بالغ می گردد. بر اساس نمودار شماره 1، بیشترین میزان تولید این فرآورده مربوط به سال 1357 می باشد و هر چند که تولید بعد از انقلاب رو به کاهش نهاده است؛ لیکن این میزان به مراتب بیش از سال های قبل از انقلاب می باشد. دلایل اساسی کاهش تولید نوشابه را می توان در تنگناهای بعد از انقلاب، جنگ تحمیلی، سیاست های دولت مبنی بر اعمال محدودیت های ارزی برای صنایع نوشابه سازی و افزایش قیمت نوشابه های غیرالکلی جستجو نمود. تولید ماءالشعیر که پس از متوقف نمودن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی و در سال 1358 آغاز گردید نیز از رشد قابل توجهی برخوردار می باشد. در سال 1361، حدود 23 میلیون بطرماءالشعیر در کشور تولید شده و متوسط رشد تولید این فرآورده طی سال 1358 تاکنون حدود 17 درصد می باشد.

تذکر این نکته ضروری است که یکی از عوامل اصلی پایین بودن تولید بعضی از فرآورده ها از جمله آب معدنی و ماءالشعیر، عدم استقبال مردم در مصرف آن ها در مقایسه با سایر نوشابه های گازدار می باشد.

بررسی ظرفیت واحدهای نوشابه سازی

نوشابه هایی که همزمان در کشور تولید می شوند را می توان به پنج گروه تقسیم بندی نمود. گروه اول به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای عصاره معروف می باشد. معروف ترین فرآورده های این گروه با نام های تجارتی پپسی کولا و کوکاکولا به بازار عرضه گردیده و تقریباً مصرف همگانی دارند. گروه دوم به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای رنگ های خوراکی مجار (کانادادرای) تعلق دارد. گروه سوم از این تقسیم بندی را نوشابه های غیر الکلی گازدار بیرنگ و دارای مواد طعم دهنده (سون آپ) تشکیل می دهند. گروه چهارم به نوشابه های غیر الکلی گازدار بی طعم و آب های معدنی اطلاق می گردد. گروه پنجم از نوشابه ها که پس از انقلاب و در پی تعطیل شدن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی تولید می گردد، ماءالشعیر نام داشته و بر اساس تعریف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ماءالشعیر (کوشاب) فرآورده ای است گازدار غیر الکلی که از مالت جو، آب، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی با یا بدون افزودن شکر و برنج تهیه می گردد.

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار 1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی 2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه 6

مراحل تولید نوشابه گازدار 7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار 15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 17

آماده کردن نمونه 18

وزن مخصوص 18

عصاره خشک 18

بریکس 19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار 25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک 29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی 32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی 33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای 33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز 35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار 35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی 36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول 37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها 42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی 49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری 50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر 52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر 53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری 64

واحد مالت سازی 64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن 65

کوره مالت سازی 66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی 67

تانک جوش 67

تانک ترسیب 67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی 69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران 72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله 72

ویژگی های ماء الشعیر 74

ویژگی های حسی 74

ویژگی های بهداشتی 74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی 77

نوع شیشه ای 77

نوع قوطی 77

 روش های آزمون ماء الشعیر 78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر 82

نکات مثبت متعادل سازی 83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی 85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید 86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری 87

نکات 90

دیاگرام فرایند بوجاری 90

واحد پخت 91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت 92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

 

  • پاورپوينت معماری خوزستان

    پاورپوينت معماری خوزستان پاورپوينت معماری معماری خوزستان ppt پاورپوینت خوزستان در عصر سوم و چهارم زمين شناسی پاورپوینت در مورد معماری پاورپوینت در مورد معماری خوزستان دانلود پاورپوینت معماری دانلود پاورپوینت معماری خوزستان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت معماری…

  • دانلود تحقیق بازاریابی داخلی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق بازاریابی داخلی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی بازاریابی داخلی با فرمت docx در قالب 49 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد     فهرست مطالب…

  • پاورپوینت تاریخ پیدایش بابیه و بهائیه 

    پاورپوینت تاریخ پیدایش بابیه و بهائیه  پاورپوینت تاریخچه ی بابیه پاورپوینت تاریخچه ی بهائیه دانلود پاورپوینت تاریخ پیدایش بابیه و بهائی پاورپوینت پیدایش فرقه بابیه پاورپوینت پیدایش بابیت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تاریخ پیدایش بابیه و بهائیه  جهت…

  • دانلود تحقیق در مورد مهارت های ارتباطی و انواع آن ها  docx

    دانلود تحقیق در مورد مهارت های ارتباطی و انواع آن ها  docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مهارت های ارتباطی و انواع آن ها با فرمت docx در قالب 34 صفحه ورد بصورت کامل و جامع…

  • دانلود تحقیق کارآفرینی و انواع آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق کارآفرینی و انواع آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی کارآفرینی و انواع آن با فرمت docx در قالب 56 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد…

  • پاورپوینت علوم چهارم ابتدایی مبحث بی مهره ها

    پاورپوینت علوم چهارم ابتدایی مبحث بی مهره ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش علوم چهارم ابتدایی مبحث بی مهره ها در قالب 21 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش    …

  • بررسی مفهومی و جایگاه حقوق اتباع خارجی در اسناد بین المللی

    بررسی مفهومی و جایگاه حقوق اتباع خارجی در اسناد بین المللی قواعد بین المللی حقوق بشر وضعیت حقوقی اتباع بیگانه حقوق بیگانگان در منابع حقوق بین الملل جایگاه حقوق بیگانگان در اسناد بین المللی حقوق بشر پایان نامه حقوق اتباع…

  • رابطه دین و دولت از دیدگاه دکتر علی شریعتی

    رابطه دین و دولت از دیدگاه دکتر علی شریعتی دکتر شریعتی تشیع علوی تشیع صفوی رهبری جامعه دموکراسی متعهدانه دانلود پایان نامه علوم اجتماعی رابطه دین و دولت از دیدگاه دکتر علی شریعتی دانلود پایان نامه رشته علوم اجتماعی رابطه…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه معلولیت

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه معلولیت فصل دوم پایان نامه معلولیت مبانی نظری معلولیت پیشینه تحقیق معلولیت پیشینه داخلی معلولیت پیشینه خارجی معلولیت پیشینه پژوهش معلولیت پیشینه نظری معلولیت ادبیات نظری معلولیت چارچوب نظری معلولیت رفتن به سايت…

  • پرسشنامه بررسی تاثیر اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) بر حفظ، نگهداری و جذب مشتری

    پرسشنامه بررسی تاثیر اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) بر حفظ، نگهداری و جذب مشتری پرسشنامه مدیریت ارتباط با مشتری پرسشنامه اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری پرسشنامه تاثیر اجرای سیستم مدیریت ارتباط با مشتری پرسشنامه تاثیر اجرای سیستم…

  • پرسشنامه سازگاری دانش آموزان دبیرستانی در 3 حوزه آموزشی، عاطفی و اجتماعی

    پرسشنامه سازگاری دانش آموزان دبیرستانی در 3 حوزه آموزشی، عاطفی و اجتماعی کلمات کلیدی : پرسشنامه سازگاری پرسشنامه سازگاری دانش آموزان پرسشنامه استاندارد سازگاری دانش آموزان دانلود پرسشنامه سازگاری دانش آموزان پرسشنامه سازگاری آموزشی دانش آموزان پرسشنامه سازگاری عاطفی دانش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش تحصیلی 2

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش تحصیلی 2 مبانی نظری انگیزش تحصیلی ادبیات نظری انگیزش تحصیلی فصل دوم پایان نامه انگیزش تحصیلی دانلود مبانی نظری انگیزش تحصیلی پیشینه انگیزش تحصیلی پیشینه تحقیق انگیزش تحصیلی پیشینه داخلی انگیزش تحصیلی پیشینه خارجی…

  • جلسه هشتم پاورپوینت Microsoft SQL Server 2005

    جلسه هشتم پاورپوینت Microsoft SQL Server 2005 دانلود پاورپوینت Microsoft SQL Server 2005 جلسه هشتم دانلود پاورپوینت Microsoft SQL Server 2005 پاورپوینت در مورد Microsoft SQL Server 2005 پاورپوینت در مورد مایکروسافت اس. کیو. ال سرور دانلود پاورپوینت مایکروسافت اس.…

  • پاورپوینت اعتماد به نفس و راه‌های تقويت آن

    پاورپوینت اعتماد به نفس و راه‌های تقويت آن پاورپوینت اعتماد به نفس پاورپوینت راه های تقویت اعتماد به نفس پاورپوینت درباره ی  اعتماد به نفس پاورپوینت افزایش اعتماد به نفس دانلود پاورپوینت اعتماد به نفس و راه‌های تقويت آن رفتن…

  • پاورپوینت شبکه های کامپیوتری 1

    پاورپوینت شبکه های کامپیوتری 1 پاورپوینت شبکه های کامپیوتری پاورپوینت شبکه های کامپیوتری پیام نور پاورپوینت شبکه های کامپیوتری پیشرفته پاورپوینت امنیت شبکه های کامپیوتری پاورپوینت آموزش شبکه های کامپیوتری پاورپوینت آماده شبکه های کامپیوتری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شبکه…

  • پاورپوینت فصل چهارم کتاب مدیریت بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر ترجمه بهمن فروزنده

    پاورپوینت فصل چهارم کتاب مدیریت بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر ترجمه بهمن فروزنده کلمات کلیدی : پاورپوینت فصل چهارم کتاب مدیریت بازاریابی تألیف فیلیپ کاتلر ترجمه بهمن فروزنده با موضوع مدیریت اطلاعات بازاریابی و اندازه گیری تقاضا پاورپوینت کتاب مدیریت بازاریابی…

  • پاورپوینت فصل بیست و دوم کتاب مبانی اقتصاد سنجی گجراتی ترجمه ابریشمی با موضوع اقتصاد سنجي سريهاي زماني

    پاورپوینت فصل بیست و دوم کتاب مبانی اقتصاد سنجی گجراتی ترجمه ابریشمی با موضوع اقتصاد سنجي سريهاي زماني کلمات کلیدی : پاورپوینت اقتصاد سنجي سريهاي زماني: پيش بيني با استفاده از مدلهاي VAR و ARIMA پاورپوینت فصل بیست و دوم…

  • پاورپوینت آموزش تدریس درس دوم فارسی هشتم - خوب جهان را ببین

    پاورپوینت آموزش تدریس درس دوم فارسی هشتم - خوب جهان را ببین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس درس دوم فارسی هشتم - خوب جهان را ببین به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 15 اسلاید…

  • پاورپوینت تشریح الگوریتم های ترسیم خط

    پاورپوینت تشریح الگوریتم های ترسیم خط رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با الگوریتم های ترسیم خط جهت رشته ریاضی در قالب 15 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش    …

  • تحقیق کامل در مورد هنجار و آزمون های هنجاری

    تحقیق کامل در مورد هنجار و آزمون های هنجاری مفهوم هنجار آزمونهای هنجاری هنجاریابی آزمون انواع نرم یا هنجار خصوصیات یک گروه هنجاری رفتن به سايت اصلي در این تحقیق مفهوم هنجار، انواع هنجار و خصوصیات یک گروه هنجاری آورده شود.…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی 118 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی 118 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه گرایش های تفکر انتقادی مبانی نظری گرایش های تفکر انتقادی پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی پیشینه داخلی گرایش های تفکر انتقادی…

  • دانلود تحقیق مشتری گرایی و دسته بندی مشتریان با فرمت ورد

    دانلود تحقیق مشتری گرایی و دسته بندی مشتریان با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی مشتری گرایی و دسته بندی مشتریان با فرمت docx در قالب 22 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت آسیب های شایع در مچ پا پیشگیری و درمان

    پاورپوینت آسیب های شایع در مچ پا پیشگیری و درمان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آسیب های شایع در مچ پا پیشگیری و درمان جهت رشته پزشکی در قالب 75 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • پرسشنامه ارزیابی اثرگذاری کیفیت سیستم های اطلاعاتی مدیریت پروژه بر روی مدیریت و موفقیت

    پرسشنامه ارزیابی اثرگذاری کیفیت سیستم های اطلاعاتی مدیریت پروژه بر روی مدیریت و موفقیت پرسشنامه سیستم های اطلاعاتی پرسشنامه سیستم های اطلاعاتی مدیریت پروژه پرسشنامه کیفیت سیستم های اطلاعاتی مدیریت پروژه رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه ارزیابی اثرگذاری…

  • پاورپوینت آشنایی با بيوفيدبک

    پاورپوینت آشنایی با بيوفيدبک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با بيوفيدبک جهت رشته پزشکی در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       بيوفيدبك يا پس خوران…

  • پیشینه پژوهش و چارچوب نظری هویت سازمانی

    پیشینه پژوهش و چارچوب نظری هویت سازمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه هویت سازمانی مبانی نظری هویت سازمانی پیشینه تحقیق هویت سازمانی پیشینه داخلی هویت سازمانی پیشینه خارجی هویت سازمانی پیشینه پژوهش هویت سازمانی پیشینه نظری هویت سازمانی…

  • دانلود تحقیق تعاریف ارتباطات سازمانی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق تعاریف ارتباطات سازمانی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تعاریف ارتباطات سازمانی با فرمت docx در قالب 39 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • دانلود پاورپوینت سیستم عامل لینوکس

    دانلود پاورپوینت سیستم عامل لینوکس پاورپوینت سیستم عامل لینوکس پاورپوینت لینوکس چیست پاورپوینت دستورات لینوکس پاورپوینت آموزش لینوکس رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سیستم عامل لینوکس  جهت رشته IT در قالب 17 اسلاید و با فرمت pptx به صورت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق خوش بینی 43 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق خوش بینی 43 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری خوش بینی ادبیات نظری خوش بینی چارچوب نظری خوش بینی فصل دوم پایان نامه خوش بینی دانلود مبانی نظری خوش بینی پیشینه خوش بینی پیشینه تحقیق…

  • مقایسه های سیستماتیک تفکیک DNA ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی و تصفیه توسط نانوذرات مغناطیسی با کارکرد مختلف

    مقایسه های سیستماتیک تفکیک DNA ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی و تصفیه توسط نانوذرات مغناطیسی با کارکرد مختلف مقایسه های سیستماتیک تفکیک DNA ارگانیسمهای اصلاح شده ژنتیکی و تصفیه توسط نانوذرات مغناطیسی با کارکرد مختلف رفتن به سایت اصلی نمونه ترجمهخلاصه…

  • پرسشنامه طراحی مدل شبکه های عصبی جهت پیش بینی هزینه در پروژه های ساختمانی

    پرسشنامه طراحی مدل شبکه های عصبی جهت پیش بینی هزینه در پروژه های ساختمانی پرسشنامه پیش بینی هزینه پرسشنامه پیش بینی هزینه در پروژه های ساختمانی پرسشنامه طراحی مدل شبکه های عصبی جهت پیش بینی هزینه پرسشنامه پیش بینی هزینه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری دانلود مبانی نظری برنامه ریزی استراتژیک سازمان ها با رایانش ابری پیشینه تحقیق برنامه ریزی استراتژیک سازمان…

  • پاورپوینت آمادگی مؤمنان برای ظهور

    پاورپوینت آمادگی مؤمنان برای ظهور پاورپوینت علائم ظهور در ایران پاورپوینت علائم ظهور امام پاورپوینت نشانه های ظهور پاورپوینت علائم ظهور امام زمان پاورپوینت ظهور علائم hiv پاورپوینت علائم ظهور امام زمان ppt رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آمادگی…

  • پاورپوینت مدل های مدیریت منابع انسانی

    پاورپوینت مدل های مدیریت منابع انسانی کلمات کلیدی : پاورپوینت مدل های مدیریت منابع انسانی تحقیق مدل های مدیریت منابع انسانی مدل سازگار مديريت منابع انساني مدل زيرنظام هاي منابع انساني مدل كاربرد تئوري سيستم در مديريت منابع انساني رفتن…

  • پاورپوینت هنر و معماری گوتیک

    پاورپوینت هنر و معماری گوتیک پاورپوینت معماری گوتیک پاورپوینت تزیینات معماری گوتیک پاورپوینت در مورد معماری گوتیک دانلود پاورپوینت معماری گوتیک پاورپوینت سبک گوتیک در معماری داخلی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت هنر و معماری گوتیک جهت رشته معماری…